La unió del grup fa la força

Avui no en parlem d’una botiga, sinó que parlem del Grup de Botigues del Centre i Sant Josep. Una associació que neix fa més de vint-i-cinc anys per donar suport als comerciants de la zona. 

Botigues al carrer a una de les jornades d’activitats del grup.

Amb més de cent botigues associades, aquesta organització coordina les activitats de màrqueting i ajuda a les diferents eventualitats que van sortint en el dia a dia dels emprenedors.

Com a entitat sense ànim de lucre, un cop a l’any hi ha una junta general on es renova l’organigrama. En aquesta reunió es presenten
els projectes i canvien els càrrecs. Coneixedors de la necessitat de presència digital són impetuosos en renovar i mantenir-se actualitzats a les noves tecnologies. Prova d’això, és el nou projecte que està a punt de sortir, i del que en parlarem més endavant que no deixarà a ningú indiferent.

Qui hi pot formar part

El grup està obert a qualsevol comerç que s’hi vulgui afegir. Mitjançant una quota trimestral, generen ingressos per dur a terme diferents activitats que potencien la compra al barri. Les campanyes de rebaixes, blackfriday, o nadal, entre d’altres, estan promogudes per l’organització.

A més a més, com a grup lluiten de manera activa envers les botigues que no compleixen les normatives vigents. Garantint un comerç transparent i de qualitat.

Posa’t al dia de les activitats entrant als seus perfils de xarxes socials (Facebook, Twitter..)

Comentarios de Facebook

Publica un comentario