Et deixarà Boccabadat

Arriba el cap de setmana, i des de la redacció hem volgut apropar-vos una opció diferent. Per tots aquells que hi vulguin sortir de la ciutat i testar aquest concepte de Restaurant & Club. Una experiència 360°.

Bocca Restaurant & Club va obrir les portes per primera vegada el Maig de 2006. Creant un concepte nou i innovador destinat a què la gent de Sant Cugat trobés al costat de casa el que buscava a la ciutat comtal. Ubicat a la zona empresarial de Can Magí, ben en mig del Trade Center, un dels centres empresarials més importants de Catalunya. Localització que ha facilitat la consolidació del restaurant i el club amb un target adult, culte i d’un estatus mitja/alt.

Més que un restaurant

Al llarg dels més de 10 anys de trajectòria del club s’hi han fet accions de tant renom com: tornejos benèfics de pàdel, club de fumadors amb Networking per empreses, ASDI (Sessió única per discapacitats intel·lectuals) entre moltes d’altres activitats.

En l’àmbit de restaurant a banda de ser un punt referent dels dinars i sopars de la gent de Sant Cugat. Des de fa més d’una dècada, s’ha convertit en un dels punts predilectes per empreses de renom internacional.

Coneix les seves propostes culinàries i activitats a la seva web o Facebook.